çetin ticaret

AK Parti Kongresi 20 Eylül’de

6 Eylül’de yapılması planlanan daha sonra ertelenen AK Parti Bayramiç İlçesi 7’inci Olağan Kongresi 20 Eylül’de yapılacak. 

4568
AK Parti Kongresi 20 Eylül’de

6 Eylül’de yapılması planlanan daha sonra ertelenen AK Parti Bayramiç İlçesi 7’inci Olağan Kongresi 20 Eylül’de yapılacak. 

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yeni normale göre alınan önlemlerle AK Parti'nin ilçe kongreleri başlıyor. 11 Ekim tarihine kadar tamamlanması planlanan Çanakkale 7'nci Olağan Büyük Kongre merkez de dahil olmak üzere 8 ilçede gerçekleştirilecek. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan önlemlerle AK Parti'nin 7'nci Olağan Büyük Kongresi Çanakkale ilinde başlıyor. AK Parti Çanakkale 7'nci Olağan Büyük Kongresi takvimi yayınlandı. 

Takvime göre; 19 Eylülde ilki Çan’da gerçekleştirilecek olan kongre saat 11.00’da aynı gün Biga’da saat 13.00’da başlayacak. 20 Eylül günü saat 11.00’de Ayvacık, saat 13.00’da ise Bayramiç’te başlayacak. 3 Ekim saat 12.00’de Yenice,  4 Ekim’de ise saat 12.00’de Çanakkale merkezde gerçekleştirilecek.  10 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’de Bozcaada, 11 Ekim Pazar günü saat 12.00’de Gökçeada’da yapılacak kongreyle son bulacak. 

TEK LİSTE OLACAK 

Normalde 6 Eylül’de yapılması planlanan kongre ertelendi. 20 Eylül Saat 13.00’da yapılacak olan kongreye mevcut başkan Sadettin Arslan tek liste olarak girecek. Yeni normalleşme süreciyle maske ve hijyen kurallarına azami ölçüde uyularak kongrenin yapılacağını belirten AK Parti Bayramiç İlçe Başkanı Sadettin Arslan, kongre süreci ile ilgili genel bir değerlendirme yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Arslan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 2023 hedeflerimize, daha dinamik ve daha güçlü ilerlemek için delege seçimleriyle başlayan sürecimiz, büyük kongre seçimimizle hayırlısı ile neticelenecektir. AK Parti Bayramiç İlçe Teşkilatı olarak, delege seçimlerimizi bir süre önce sorunsuz bir şekilde tamamladık. Öncelikle kongremizin ülkemiz, milletimiz, partimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ 

Kongrenin birlik ve beraberlik içerisinde, şölen havasında geçeceğine inandığını vurgulayan Sadettin Arslan, ilçede yaptıkları çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Arslan sözlerini şöyle tamamladı; “Bu davaya gönül veren insanlar olarak, ekip arkadaşlarımızla birlikte ilçemize yönelik çalışmalarımıza kaldığımız yerden hız kesmeden devam edeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kuruluşumuzdan bugüne, inandığımız değerleri korumak için çıktığımız kutlu yürüyüşte, milletimizin gösterdiği istikameti kendimize yol bildik. 'Türkiye için inandığın yolda yürü' diyoruz. Çünkü biz 18 yıldan beri inandığımız yolda yürüyoruz. Bizi vazgeçirmeye çalıştılar, engellerle, krizlerle, yaptırımlarla, sınamalarla engellemeye kalkıştılar ama bunların hiçbirisi bizi inandığımız yoldan geri çevirmedi, bundan sonra da geri çevirmeyecek. Biz bir yandan mücadelemizi ederken bir yandan da bu milletin ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. 2023'e daha iyi hazırlanacağız, doğru bildiğimiz, inandığımız yolda yolumuza devam edeceğiz" dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.