çetin ticaret

Bayramiç Belediyesi İşçilerin Maaşını Ödeyemeyecek Duruma Geldi

Bayramiç Belediyesi, işçilerin maaşını ödeyemeyecek duruma geldi. Nakit sıkıntısını gidermek için meclis üyelerinden 1 Milyon TL borçlanma yetkisi istedi.

8042
Bayramiç Belediyesi İşçilerin Maaşını Ödeyemeyecek Duruma Geldi

Doğru yönetilmediği için kentin gündeminden hiç düşmeyen Bayramiç Belediyesi, işçilerin maaşını ödeyemeyecek duruma geldi. Nakit sıkıntısını gidermek için meclis üyelerinden 1 Milyon TL borçlanma yetkisi istedi. İşçilerin mağdur olmaması için belediye meclis üyeleri de İller Bankası’ndan 1 Milyon TL kredi kullanılmasına onay verdi. 

Son olarak belediyeye ait akaryakıt istasyonundaki 73 bin TL’nin kayıp olması ile gündeme gelen Bayramiç Belediyesi’nde sular durmuyor. Yönetimdeki yanlışlıklar nedeniyle belediyede işler tıkanacak duruma geldi. Son olarak belediye işçilerin maaşını ödemeyecek duruma bile geldi. 

Nakit para sıkıntısı son belediye meclis toplantısında gündeme geldi. Bayramiç Belediyesi haziran ayı meclis toplantısı meclis üyelerinin tam katılımıyla belediye düğün salonunda gerçekleşti. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddeleri arasında en çok dikkat çekilen maddesi ise belediyenin kredi çekme isteği. Belediyede nakit sıkıntısından dolayı İller Bankası'ndan 1 milyon TL kredi kullanılması istendi. Bu istek AK Partili belediye meclis üyeleri de sırf işçilerin mağdur olmaması onay verince madde kabul edildi. Belediye bu onayı almasının ardından İller Bankası’ndan 1 Milyon TL kredi çekecek. 

PARA YOK İŞÇİ ALINIYOR

Belediye meclis toplantısında dikkat çeken bir diğer konu ise belediyeye yeni işçilerin alınması. Para olmadığı için ve işçilerin parasını ödeyecek durumda bile olmamasına rağmen belediyenin yeni işçi alması ise eleştirilen bir diğer konu oldu. İşçi paralarını ödemek için kredi çekilmesi ve aynı zamanda yeni işçilerin alınması ise ilçede en çok tartışılan konular arasında girdi. 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.