çetin ticaret

Başarıya Ödül

Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasının Batı Müsabakalarınd Türkiye Üçüncüsü olan Bayramiç’in genç yeteneği İlker Can Dönmez, Kaymakam Sercan Gökdemir’i makamında ziyaret etti.

4814
Başarıya Ödül

Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasının Batı Müsabakalarınd Türkiye Üçüncüsü olan Bayramiç’in genç yeteneği İlker Can Dönmez, Kaymakam Sercan Gökdemir’i makamında ziyaret etti.


50 kg Erkeklerde rakiplerini büyük farklarla yenerek Türkiye üçüncüsü olan Çanakkale’yi ve Bayramiç’ i en iyi şekilde temsil eden Bayramiç Ayazma Gençlik ve Spor Kulübü Derneği sporcusu İlker Can Dönmez’e Kaymakam Sercan Gökdemir tarafından başarılarının devamını diledi.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serdar Akar, Antrenörler Özer Özeren ve Ömercan Tosun ile birlikte gerçekleşen ziyarette İlker Can Dönmez hediyelerle ödüllendirildi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.