çetin ticaret

Bayramiç Halkı Belediye Başkanından Özür Bekliyor

Bayramiç AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz, “Koli Basili ifadesi Başkan ve ekibine söylenmiştir.

7876
Bayramiç Halkı Belediye Başkanından Özür Bekliyor

Bayramiç AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz, “Koli Basili ifadesi Başkan ve ekibine söylenmiştir. Ancak bunlar kendi ihmallerine karşı gösterilen tepkiyi seçmene mal ederek Grup Başkan vekilimizin sözlerini çarpıtmaktadır. Bayramiçli  hemşehrilerimiz yaşanılan bu elim olaydan dolayı esas özrü Belediye Başkanından beklemektedir” dedi.

Vatandaşlarımızın belediyeye olan güveni tamamen sarsılmıştır

Bayramiç AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz, yaptığı basın açıklamasında“ Değerli Bayramiçli  Hemşehrilerim. Öncelikle Geçtiğimiz Kurban Bayramında Grup Başkan Vekilimizin katılımlarıyla gerçekleştirmiş olduğumuz bayramlaşma programımıza göstermiş olduğunuz yoğun katılımdan dolayı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu mübarek günlerde ilçemizde içme sularına kanalizasyon suyunun karışması sonucunda yaşanılan ve 1200 kişinin hastalanmasıyla sonuçlanan ishal vakalarından dolayı tüm hemşerilerimize geçmiş olsun demek istiyorum. Öncelikle belirtmek isterim ki halkımızın sağlığı bu kadar ucuz ve yaşanılan olay bu kadar basit değildir. Bu olayda Belediye Başkanının ve ekibinin ciddi  bir ihmali söz konusudur. İl Sağlık Müdürlüğünün yaptığı  analizlerde  suya hiç klor atılmadığı tespit edilmiştir. İçme sularına kanalizasyon karıştıktan sonra bilerek veya bilmeyerek suya klor atılmaması sonucunda 1200 tane hemşehrimiz bayram gününde hastalanarak hastaneye başvurmuştur. Ayrıca sorumlu kişiler bu konu ile ilgili hemşehrilerimize bir açıklama yapma gereği bile hissetmeyerek olayı geçiştirmeye çalışmışlardır. Koli basili vakalarında ölümle sonuçlanan durumlarda olmuştur. CHP’li başkan ve ekibi asla temenni bile etmeyeceğimiz bir ölüm olsaydı bunun hesabını nasıl verecekti? Bu çok büyük bir ihmaldir. Vatandaşlarımızın belediyeye olan güveni tamamen sarsılmıştır” dedi.

Bir Belediye Başkanının asli görevlerini hatırlatmıştır

Demirsöz “CHP’li belediye başkanı bu yaşanılan olay ve ihmallerle ilgili hiçbir açıklama yapmadığı gibi halkımız hastanelerde tedavi olmaya çalışırken kendisi sosyal medyada eğlenceli hayatı ile ilgili paylaşımlar yapmaktadır.  Bayramiç halkı olarak şaşkınlıkla izlemekteyiz. Kurban Bayramının ikinci günü AK parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekilimiz sn Bülent Turan, Bayramiç’te hemşehrileri ile bayramlaşma programında yaptığı açıklamalar açık ve nettir. Bir Belediye Başkanının asli görevlerini hatırlatmıştır. Halkımızın tercihlerine sonuna kadar saygı duyduklarını özellikle belirtmiş ve 5 yıl boyunca seçimin olmayacağını belirtmiştir.  Koli Basili ifadesi Başkan ve ekibine söylenmiştir. Ancak bunlar kendi ihmallerine karşı gösterilen tepkiyi seçmene mal ederek Grup Başkan vekilimizin sözlerini çarpıtmaktadır. Bayramiçli hemşehrilerimiz yaşanılan bu elim olaydan dolayı esas özrü  Belediye Başkanından beklemektedir.Atalarımızın söylediği gibi Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Gündemi saptırmak için çok uğraşırlar ancak halkımızı her şeyin farkındadır. Halkımızın takdirine bırakıyoruz” şeklinde konuştu.

Ziya Paşa’dan Örnek

Bayramiç AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz şöyle dedi: “Biz  Ak Parti olarak seçmenimizin kararına saygılıyız fakat daha üzücü ve telafisi mümkün olmayan olayların yaşanmaması için yapılan bu eksiklik ve ihmallere gerekli tepkiyide vermek zorundayız.Bayramiç halkımız en iyi hizmete ve her şeyin en iyisine layık olduğunu tekrar hatırlatıyoruz.

Ziya Paşa ne güzel demiş; 
“Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz, 
Şahsın görünür rütbe-iaklı eserinde” demiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.