çetin ticaret

Beyza, Madalyaya Doymuyor

Bayramiç Türkmenli Köyü’nden polis memuru Ayhan Işık’ın gurur kaynağı Beyza Işık yüzmede madalyaya doymuyor.

3408
Beyza, Madalyaya Doymuyor

Çanakkale Bayramiç Türkmenli Köyü’nden polis memuru Ayhan Işık’ın gurur kaynağı Beyza Işık yüzmede madalyaya doymuyor. Beyza 2 senedir yapılan tüm yüzme yarışmalarda toplamda 10 birincilik madalyası, 1 birincilik kupası kazandı.

Edirne’de 29 Ekim Cumhuriyet yarışlarında il genelinde birinci olan Beyza Işık üç dalda da 6-7 Ocak 2018 tarihinde yapılan derecelendirme bölge yarışlarında kendi yaş grubunda favori gösterilen Beşiktaş kulübünün yüzücülerini de geride bırakarak yine 100 mt serbest 100 mt sırt ve 50 mt kurbağalama yarışlarında birinci oldu. Beyza 2 senedir yapılan tüm yarışmalarda toplamda 10 birincilik madalyası, 1 birincilik kupası kazandı.

Madalyaları bir bir toplayan Beyza Işık, Derin Mavi Spor Kulübü'nde olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek "Değerli hocam Samet Çağlayan'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.