çetin ticaret

CHP'de Uygun Dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayramiç İlçe Başkanlığına Mert Uygun seçildi.

4162
CHP'de Uygun Dönemi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayramiç İlçe Başkanlığına Mert Uygun seçildi.

CHP Bayramiç İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi'nde Mert Uygun başkanlığında hazırlanan tek listeyle seçime gidildi.

Bayramiç Belediye Düğün Salonu'ndaki CHP İlçe Kongresi'ne ilgi büyüktü. Kongrede, mevcut ilçe başkanı Ali Akgün Sözen yeniden aday olmazken, tek liste ile girilen seçimlerde ilçe başkanı Mert Uygun başkan seçildi.

Seçim sonucunda Mert Uygun başkanlığında oluşan yeni ilçe yönetim kurulunda Seçkin Somalı, İbrahim Demirtaş, Sadık Göğüsgeren, Seçil Güneri, Ceyhan Göçgen, Gizem Yıldırım, Ali Kula, Ersen Öz, Samet Bilgili, Yılmaz Sarısakal, Zeki Sezer ve Serdar Demir yer aldı.

Kongreye, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, CHP Çanakkale milletvekilleri Muharrem Erkek ve Bülent Öz, CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belde Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, CHP'li İlçe başkanları, CHP'li İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.