çetin ticaret

Bayramiç Belediyesi Soğuk Hava Deposu'nun Açılışı Yapıldı

Çanakkale'de, Bayramiç Belediyesi'nin 7 milyon TL'ye yaptırdığı, 5 bin ton kapasiteli Soğuk Hava Deposu törenle hizmete açıldı.

4372
Bayramiç Belediyesi Soğuk Hava Deposu'nun Açılışı Yapıldı

Çanakkale'de, Bayramiç Belediyesi'nin 7 milyon TL'ye yaptırdığı, 5 bin ton kapasiteli Soğuk Hava Deposu törenle hizmete açıldı. 

Soğuk Hava Deposunun açılışına Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Bayramiç Kaymakamı Ramazan Kendüzler, Bayramiç Belediye Başkanı AK Partili Sadettin Arslan, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bayramiç Belediye Başkanı AK Partili Sadettin Arslan, Bayramiç halkına verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirterek, "Biz sözümüzü tuttuk. Seçimden önce vadettiğimiz soğuk hava deposunun açılışını yapmak bugüne nasip oldu. Bayramiç, tarım ve hayvancılığın yaygın olduğu bir ilçe. Şimdiden soğuk hava deposunu 500 kişi kullanıyor. 1000 kişinin meyvelerini alabilecek kapasitede bir soğuk hava deposu hazırladık. Hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan ise, kendi iktidarları döneminde Bayramiç ilçesine yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu vurgulayarak, "Biz göreve geldiğimiz günden itibaren Bayramiç'i adeta hizmete boğduk. Bu soğuk hava deposu yeterli olmayabilir. Başkanımız yerini göstersin, 2'nci bir soğuk hava deposunu da Bayramiç'e hediye edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından soğuk hava deposunun açılışı gerçekleştirildi. Protokol üyeleri hizmete giren soğuk hava deposunu gezdi. Vali Orhan Tavlı ve AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yetkililerden tesis ile ilgili bilgi aldı.

İlgili Haber

Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.