çetin ticaret

Ticaret Borsası'ndan Geleneksel İftar Yemeği

Çanakkale Ticaret Borsasının geleneksel olarak düzenlediği iftar yemekleri bu kez Bayramiç ilçesinde yapıldı.

3660
Ticaret Borsası'ndan Geleneksel İftar Yemeği

Çanakkale Ticaret Borsasının geleneksel olarak düzenlediği iftar yemekleri bu kez Bayramiç ilçesinde yapıldı.

Hacı Kayyum Restaurantta düzenlenen iftar yemeğine Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, Tarım ve Orman İlçe Müdürü Cahit Uydaş, Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Koop. Başkanı Süleyman Yüksel, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Badem, Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Meclis Üyeleri Cengiz Yanmaz, Nazmi Tok, Vahit Tüzgen, Güray Özsoy, Genel Sekreter Sevcan Elver, Ticaret Borsası 1.Meslek Komitesi Başkanı Yahya Çakıroğlu, Borsa üyeleri, muhasebeciler ve basın mensupları katıldılar. 

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, Ramazan ayının toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği bir ay olduğunu vurgulayarak, Çanakkale Ticaret Borsası olarak böyle manevi bir iklimde Bayramiçli üyelerimiz ve iş dünyamızın değerli temsilcileri ile birlikte iftar sofrasına oturmanın keyfini yaşadığını belirtti. 

Başkan Üzen; “Borsa olarak, kadim değerlerimize sahip çıkmayı asli vazifemiz olarak gördük. Bu doğrultuda, İftar yemeklerimizi tüm ilçelerimizde düzenliyoruz. Düzenlenen bu iftarlarla üyelerimizin, ilimizin ve ülkemizin gelişimi adına yapılması gerekenler ile ilgili hep beraber istişarelerde bulunmaktayız. Bizler kocaman bir aileyiz. Birlik, beraberlik sofralarımızın hiç bozulmaması umudu ile Çanakkale Ticaret Borsası olarak bütün İslam âleminin mübarek Ramazan ayını kutluyoruz” dedi. 

Meclis Başkanı Abdullah Deniz ise yaptığı konuşmada, “Ramazan ayı kardeşlik duygularının en yoğun hissedildiği aydır. Birlik ve beraberliğimizin ön plana çıktığı Mübarek Ramazan ayında gelenekselleştirdiğimiz iftar yemeğimizde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçelerimizde üyelerimiz ve iş dünyamız ile gerçekleştirdiğimiz bu iftarların yakın ilişkilerin ve iletişimin güçlenmesine katkı sağladığı ve faydalı bir görüş alışveriş ortamı oluşturduğu aşikardır”dedi.

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun konuşmasında, Çanakkale Ticaret Borsası tarafından düzenlenen iftar yemeğinde iş dünyasının temsilcileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, kendilerine verdikleri iftar yemeği için teşekkürlerini sundu. 

Başkan Uygun sözlerine şu şekilde devam etti. “Çanakkale Ticaret Borsası kent ekonomisinde, İlimizin önde gelen kurumlarından biri. Bayramiç Belediye Başkanı olarak seçildiğim günden itibaren ben ve ekibim, Bayramiç’imizin gelişmesi ve önünün açılması anlamında çeşitli projeler oluşturacağız. İlçemiz için ilk hedefimiz kooperatifleşerek 'üretime, istihdama, kalkınmaya yönelik projeleri hayata geçirmek. Ve gerçekleştireceğimiz bu  projelerde siz değerli işadamları ile birlikte yer almak istiyoruz. Bunların tespiti noktasında bir çalıştay düzenleyerek sizlerinde değerli görüşlerinizi almak arzusundayız”.  

Belediye Başkanı Mert Uygun’un ardından İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın tarafından Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla bir dua gerçekleştirildi.  

Düzenlenen iftar programı oruçların açılmasının ardından, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz ve Borsa Meclis Üyelerinin misafirlere teşekkürleri ile son buldu. 


Ticaret Borsa'sından Geleneksel İftar Yemeği
Ticaret Borsa'sından Geleneksel İftar Yemeği
10304

Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.