çetin ticaret

AK Kadınlar “Arı” Gibi

AK Parti Bayramiç Kadın Kolları seçim çalışmalarına start verdi. 

7770
AK Kadınlar “Arı” Gibi

AK Parti Bayramiç Kadın Kolları seçim çalışmalarına start verdi. 

AK Parti Bayramiç Kadın Kolları Başkanı Serpil Özlük ve ekibi, kadınlar ile bir araya geldi. Seçime hazırız mesajı veren Özlük, “24 Haziran’da olduğu gibi 31 Marta seçime tüm kadrolarımızla hazırız” dedi. 31 Mart Seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız veren Bayramiç Kadın Kolları Teşkilatı haftalık toplantılarını ev ziyaretlerinde ve ev ev dolaşarak gerçekleştiriyor. 

BÜYÜK İLGİYLE KARŞILANIYORLAR

AK Partili kadınlar, seçim çalışmaları kapsamında, ziyaretlere devam ediyor. Gittikleri yerlerde esnafları ve vatandaşların yanı sıra, evlere de nokta ziyaretlerinde bulunan kadın kolları yöneticileri, hasta, engelli ve yaşlı ziyaretleriyle de vatandaşları yalnız bırakmıyor. Ev ziyaretlerinde vatandaşlar AK Partili kadınları büyük bir ilgiyle karşılıyor.

AK Parti Bayramiç  Kadın Kolları Başkanı Serpil Özlük, “31 Mart Yerel Seçimlerine hız verdik. Ev ev dolaşarak seçim çalışmaları yapıyoruz. Seçim gününe kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.