çetin ticaret

ELKA Makine Vali Tavlı'ya Anlatıldı

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Bayramiç İlçesinde ELKA Makine Mühendislik Firmasını ziyaret etti.

5980
ELKA Makine Vali Tavlı'ya Anlatıldı

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Bayramiç İlçesinde ELKA Makine Mühendislik Firmasını ziyaret etti. 

Genel makine ve çelik konstrüksiyon sanayi kollarında projeler üreterek imalat ve montajını gerçekleştiren ELKA Makine Mühendislik Firmasının sahibi Kemal Sözen, firmayla ilgili Vali Orhan Tavlı’ya bilgi verdi. 19314m² alana kurulu Bayramiç Tesislerinde 6 mühendis, 65 usta ve işçi, 9 idari personelin görev yaptığı  ELKA Makine Mühendislik Firması  yurtdışına da yüksek kaliteli ürünler ve mühendislik hizmetleri veriyor.

Vali Orhan Tavlı’nın ELKA Makine Mühendislik Firması ziyaretinde Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Hayrullah Özkan da bulundu. 

Vali Orhan Tavlı, ELKA Makine Mühendislik Firması ziyaretinin ardından Bayramiç Pınarbaşı Köyünü ziyaret Etti. Köy Kahvesinde Köy Muhtarı Hayrullah Özkan ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Orhan Tavlı,  vatandaşlarla bir süre görüşerek sohbet etti.

Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Orhan Tavlı, Köy Muhtarı Hayrullah Özkan’dan da köy hakkında bilgi alarak Muhtarlık ziyaretçi defterini imzaladı.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.