çetin ticaret

Muhtarın Babası, Evde Çıkan Yangında Öldü

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde yangın çıkan evde, müdahale sırasında çatı ve duvarlar çöktü. Dışarı çıkamayan ve enkaz altında kalan Hüseyin Erden (90), hayatını kaybetti.

5966
Muhtarın Babası, Evde Çıkan Yangında Öldü
VİDEO HABER

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde yangın çıkan evde, müdahale sırasında çatı ve duvarlar çöktü. Dışarı çıkamayan ve enkaz altında kalan Hüseyin Erden (90), hayatını kaybetti.

İlçeye 10 kilometre uzaklıktaki Çaldağ köyünde muhtar Mehmet Erden'in babası Hüseyin Erden'in yalnız yaşadığı evde, saat 06.30 sıralarında yangın çıktı. 5 çocuk babası Hüseyin Erden alevlerin arasında kaldı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen alevlere ilk müdahaleyi köylüler yaptı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Bayramiç ve Ezine Belediyesi itfaiye ekipleri ile Bayramiç Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait 2 arazöz, yangına müdahale etti. Söndürme çalışmaları sırasında evin çatısı ve duvarları çöktü. Ekiplerin yoğun çabası sonucu yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Evde yapılan incelemede, Hüseyin Erden'in cansız bedeni bulundu.

Yangını haber alıp gelen Hüseyin Erden'in çocukları ve yakınları sinir krizleri geçirirken, kızı Şerif Ayşe Erden "Babamı akşam gördüm. Yemeğini verdim, yatacaktı" diye gözyaşı döktü.

Hüseyin Erden'in cenazesi, yapılan incelemenin ardından Bayramiç Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.



Muhtarın Babası, Evde Çıkan Yangında Öldü
Muhtarın Babası, Evde Çıkan Yangında Öldü
7078

Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.