çetin ticaret

7 Bin 125 Litre Kaçak Şarap Ele Geçirildi

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ezine ve Bayramiç ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda, 7 bin 125 litre kaçak şarap ele geçirdi. Kaçak alkol üretimi yapan 4 kişiye, 491 bin 625 TL idari para cezası kesildi.

4048
7 Bin 125 Litre Kaçak Şarap Ele Geçirildi

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ezine ve Bayramiç ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda, 7 bin 125 litre kaçak şarap ele geçirdi. Kaçak alkol üretimi yapan 4 kişiye, 491 bin 625 TL idari para cezası kesildi.

Kaçak şarap üretimi yapanlara yönelik kontrollerini sürdüren jandarma ekipleri, Ezine ve Bayramiç ilçelerinde kaçak alkol üreten 4 kişiyi gözaltına aldı. Piyasaya sürülmek üzere bandrolsüz olarak üretilen 7 bin 125 litre kaçak şarap ele geçirildi. Operasyonlarda, 1 üzüm sıkma makinesi, 1 rakı damıtma aparatı ve 67 adet 1 litrelik şişe ele geçirildi.

Ele geçirilen toplam 7 bin 125 litre kaçak şarap için 4 kişiye, 491 bin 625 TL idari para cezası kesildi. Gözaltındaki zanlılar, ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Kaynak: DHA

Etiketler; #Kaçak #Şarap
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.