çetin ticaret

2 Gündür Kayıp Besici Bulundu

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Palamutoba köyünde hayvanlarını otlatmaya götüren ve 2 gündür kayıp olarak aranan Mevlüt Çakır (35), jandarma ve AFAD ekipleri tarafından bulundu.

5680
2 Gündür Kayıp Besici Bulundu

Çanakkale'de, hayvanlarını otlatmaya götüren ve 2 gündür kayıp olarak aranan Mevlüt Çakır (35), jandarma ve AFAD ekipleri tarafından bulundu.

Bayramiç ilçesine bağlı Palamutoba köyünde hayvanlarını otlatmak için evinden çıkan Mevlüt Çakır, akşam eve dönmeyince, yakınları kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından yürütülen arama çalışmaları kapsamında, Mevlüt Çakır, Kuşçayır köyü yakınlarında bugün öğle saatlerinde sağ olarak bulundu.

Sağlık durumu iyi olan ve yolunu kaybettiğini söyleyen Mevlüt Çakır, AFAD ve jandarma ekiplerine teşekkür ederek, ailesine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.