çetin ticaret

Başkan Aygün, Yeni Yılı Kutladı

Bayramiç-Ezine Ovaları Sulama Birliği Başkanı Salih Aygün, sağlık, afiyet, huzur ve bereket dolu bir yıl diledi.

2008
Başkan Aygün, Yeni Yılı Kutladı

Bayramiç-Ezine Ovaları Sulama Birliği  Başkanı Salih Aygün, sağlık, afiyet, huzur ve bereket dolu bir yıl diledi.

Bayramiç Ezine Ovaları Sulama Birliği Başkanı Salih Aygün ve yönetim kurulunun yayımladığı yeni yıl mesajında, “Toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Bayramiç’in gelişmesi ve kalkınması hedefimiz olacaktır” dedi.

Başkan Salih Aygün ve yönetim kurulunun yeni yıl kutlama mesajı şöyle: "Yeni umutlarla 2018 yılına girmeye hazırlandığımız bu günlerde sevinç ve üzüntüleriyle bir yılı geride bırakıyoruz.Yeni yılda çiftçilerimize ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek ve başarımızdan söz etmek için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da çiftçilerimize ve tüm halkımıza Sulama Birliğimizin kapıları her zaman açık olacak, halkımızın ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz. 

Yeni yılda toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek Bayramiç'in gelişmesi ve kalkınmasını sağlayacak çalışmaları yapmak hedefimiz olacaktır. Yeni bir yılı daha birlikte karşılıyor olmaktan duyduğum mutluluğu tüm hemşehrilerimizle birlikte paylaşıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; 2018 yılının başta tüm insanlığa, ülkemize ve Bayramiçli çiftçilerimize huzur getirmesini, ürünlerinin bol ve kazançlı olmasını, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesini diliyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.