çetin ticaret

Bayramiç'te Halı Saha Hizmete Açıldı

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ndeki Atatürk Anadolu Lisesi bahçesine yapılan halı sahanın açılışı gerçekleştirildi.

2572
Bayramiç'te Halı Saha Hizmete Açıldı

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ndeki Atatürk Anadolu Lisesi bahçesine yapılan halı sahanın açılışı gerçekleştirildi.

Bayramiç Belediyesi tarafından Atatürk Anadolu Lisesi bahçesine yaptırılan halı saha açıldı. Açılış törenine; Bayramiç Belediye Başkanı AK Partili Sadettin Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selahattin Gökhan, Belediye Meclis üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Başkan Arslan, "Bugün Atatürk Anadolu Lisesi bahçesine yapmış olduğumuz halı saha açılışını gerçekleştirmek üzere burada toplandık. 3 yıl içinde 5 halı sahayı ilçemize kazandırdık. Okul yöneticilerimizden, öğretmenlerimizden gelen bir talep vardı. Çocuklarımızın, gençlerimizin yararlanabilecekleri alanlara ihtiyaçları vardı. 

Bizde bunu göz önüne alarak çalışmaları kısa süre içinde yapıp, bu tesisi hazır hale getirdik. Bu tesisin açılışını gerçekleştirmenin verdiği mutluluğu ve onuru da sizlerle paylaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde açılışlarımıza devam edeceğiz. Ben bu tesisin ilçemize hayırlar getirmesini diliyor, yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından halı sahanın açılışı gerçekleştirildi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.