çetin ticaret

"Başka Sadri'ler Ölmesin"

Çanakkale Memur Sen İl Başkanı Suat Özen yaptığı açıklamada, “ tüm yetkilileri bu hususta denetimleri sıkılaştırmaya ve gerekli tedbirleri almaya davet ederek sosyal sorumluluğumuz gereği Başka Sadri’lerin ölmesinin önüne geçilmesini talep ediyoruz” dedi.

4108

Çanakkale Memur Sen İl Başkanı Suat Özen yaptığı açıklamada, “İlimizde ki tüm yerel yönetimleri, kolluk birimlerini ve tüm yetkilileri bu hususta denetimleri sıkılaştırmaya ve gerekli tedbirleri almaya davet ederek sosyal sorumluluğumuz gereği Başka Sadri’lerin ölmesinin önüne geçilmesini talep ediyoruz” dedi.

Çanakkale Memur Sen İl Başkanı Suat Özen, “Bayramiç ilçemizde Cuma akşamı meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan  Fevziye-İsmail Özkan çiftinin tek çocuğu olan Sadri Özkan maalesef verdiği yaşam mücadelesini  kaybederek genç yaşta aramızdan ayrıldı. Çanakkale merkez ve ilçelerimizde son yıllarda artan Motor kazalarında bir çok gencimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü hep birlikte yaşıyoruz.

Başta Aileleri bu konuda duyarlı olmaya, sünnet hediyesi karne hediyesi diyerek daha çocuk yaşta motor kullanmayı özendirmemeye, ehliyet alma yaşına gelmeden ve gerekli emniyet önlemlerini almadan kask kullanmadan motor kullanmalarının doğurabileceği tehlikeleri anlatmaya ve sorumluluk almaya davet ediyoruz” dedi

Özen, “Bu konuda İlimizde ki tüm yerel yönetimleri, kolluk birimlerini ve tüm yetkilileri bu hususta denetimleri sıkılaştırmaya  ve gerekli tedbirleri almaya davet ederek sosyal sorumluluğumuz gereği Başka Sadri’lerin ölmesinin önüne geçilmesini talep ediyoruz. Acımız büyük. Allah hiç bir Aileye böyle acılar yaşatmasın, Özkan Ailesine sabır versin” şeklinde konuştu.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.