çetin ticaret

Bayramiç’te İlyas Yalçıntaş Rüzgarı Esti

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, 23’üncü İda (Kazdağı) Kültür ve Sanat etkinliklerinde sahne alan pop müzik sanatçısı İlyas Yalçıntaş, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

5224
Bayramiç’te İlyas Yalçıntaş Rüzgarı Esti

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, 23’üncü İda (Kazdağı) Kültür ve Sanat etkinliklerinde sahne alan pop müzik sanatçısı İlyas Yalçıntaş, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. İlyas Yalçıntaş’ın, kendine has 'Çanakkale Türküsü' yorumu ise büyük beğeni topladı.

Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen 23’üncü İda (Kazdağı) Kültür ve Sanat etkinlikleri, dün Yıldırım Akbulut Meydanı’nda İlyas Yalçıntaş konseriyle sona erdi. Konseri, Bayramiç Kaymakamı Ramazan Kendüzler ile Bayramiç Belediye Başkanı AK Partili Sadettin Arslan da izledi. Binlerce kişinin izlediği konserde, seslendirdiği birbirinden güzel eserleriyle kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşatan pop müzik sanatçısı İlyas Yalçıntaş’ın, kendine has 'Çanakkale Türküsü' yorumu büyük beğeni topladı.

Konser sonunda, Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, sanatçı İlyas Yalçıntaş’a çiçek vererek, teşekkür etti.


Bayramiç’te İlyas Yalçıntaş Rüzgarı Esti
Bayramiç’te İlyas Yalçıntaş Rüzgarı Esti
9560

Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.