çetin ticaret

Zara, İda Kültür ve Sanat Etkinliklerinde Sahne Aldı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, 23’üncü İda (Kazdağı) Kültür ve Sanat etkinlikleri dün akşam Zara konseriyle başladı. Türk Halk Müziği sanatçısı, seslendirdiği birbirinden güzel eserleriyle kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

6086
Zara, İda Kültür ve Sanat Etkinliklerinde Sahne Aldı

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, 23’üncü İda (Kazdağı) Kültür ve Sanat etkinlikleri dün akşam Zara konseriyle başladı. Türk Halk Müziği sanatçısı, seslendirdiği birbirinden güzel eserleriyle kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Bayramiç Belediyesi tarafından düzenlenen 23’üncü İda (Kazdağı) Kültür ve Sanat etkinlikleri, dün Yıldırım Akbulut Meydanı’nda açılan yöresel el sanatları sergisiyle başladı. Akşam ise Yıldırım Akbulut Meydanı’nda Zara konseri gerçekleşti. Bayramiç Belediye Başkanı AK Partili Sadettin Arslan, konser öncesi halka hitaben bir konuşma yaptı. Bugüne kadar gerçekleştirdikleri hizmetleri anlatan Başkan Arslan'ın konuşmasının ardından sahne alan sanatçı Zara, Mehmet Akif Ersoy'un doğduğu ilçeye gelmekten gurur duyduğunu söyledi. Sahnede 2.5 saat kalarak birbirinden güzel Türk Halk Müziği eserlerini seslendiren Zara, kendisini dinlemeye gelen binlerce kişiye keyifli anlar yaşattı.  

Konser sonunda Belediye Başkanı Sadettin Arslan, Zara’ya çiçek vererek, teşekkür etti. Etkinlikler, bu akşam ‘İncir’ şarkısı ile ünlenen Türk Pop Müziği sanatçısı İlyas Yalçıntaş konseriyle sona erecek.


Zara, İda Kültür ve Sanat Etkinliklerinde Sahne Aldı
Zara, İda Kültür ve Sanat Etkinliklerinde Sahne Aldı
9788

Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.