çetin ticaret

“Millet, İradesini Sandıkta Gösterdi”

Bayramiç Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Pehlivan, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin sandığa yansıyan teveccühünün, milletçe birlik ve beraberliğin timsali olmasını diledi.

4818
“Millet, İradesini Sandıkta Gösterdi”

Bayramiç Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Pehlivan, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin başarıyla ve güvenle tamamlandığını belirterek, milletin 24 Haziran'da sandığa yansıyan teveccühünün, milletçe birlik ve beraberliğin timsali olmasını diledi.

Başkan Pehlivan; mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye için çok önemli bir seçim dönemini daha geride bıraktık. Yüksek bir katılım oranıyla gerçekleştirilen genel seçimlerde milletimiz iradesini sandıkta göstermiştir. Seçimlerin millete yakışır şekilde, huzur içinde, yüksek katılım ve olgunlukla gerçekleştirilmiş olması büyük memnuniyet verici, dünyaya örnek olacak bir davranış sergilenmiştir.24 Haziran seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Bayramiç’imize hayırlı olmasını diliyorum.”

Türkiye seçimlerin ardından, artık ekonomiye, reformlara odaklanarak geleceğin büyük Türkiye’sini inşa etmenin zamanı olduğunu belirten Pehlivan, “Şimdi kenetlenip, çok çalışma zamanı. Bu dönemde istikrarın her açıdan korunmasına önem verilerek ekonominin ana gündem maddesi olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.