çetin ticaret

Yenikapı Ruhu Bayramiç'te Yaşandı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Evciler köyünde adeta gövde gösterisi yaptı.

6418
Yenikapı Ruhu Bayramiç'te Yaşandı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Evciler köyünde adeta gövde gösterisi yaptı.

Evciler köyü ziyareti öncesi Turan'ı AK Parti Bayramiç ilçe teşkilatı olarak yüzlerce araç ve onlarca motosikletli karşıladı. Bayramiç ilçesinden uzun araç konvoyu eşliğinde Evciler köyüne giren Turan burada köylülerin yoğun ilgisi ile karşılandı. 

Adeta Yeni kapı ruhunun yaşandığı Evciler köyünde seçmenlerine hitap eden Çanakkale milletvekili Bülent Turan Evciler ve çevre köylere yapılan yatırımlardan, Çanakkale Boğaz Köprüsü ile beraber Ezine'ye yapılacak olan Organize sanayi bölgesinin Evcilere ve çevre köylere ne kadar değer katacağını aktaran Milletvekili konuşmasını şu sözler ile tamamladı. ''Türkiye'de bazı partilerin sadece sahilde veya doğuda olduğunu ancak AK Parti'nin Türk bayrağının olduğu her yerde var olduğunu Her yerde olmanın çok kıymetli bir değer olduğunu belirten Turan, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk hayatta olsaydı, Afrin'e giden Türk ordusunun yanında mı olurdu, yoksa ne işin var Afrin'de diyen Kılıçdaroğlu'nun mu yanında olurdu? Eğer Atatürk hayatta olsaydı Elbab'da ne işin var, Kandil'de ne işin var, Münbiç'te ne işin var diyen Kılıçdaroğlu ile beraber mi olurdu? Ülkemizin güvenliği için ordumuzla beraber her yere gideriz diyen Erdoğan ile beraber mi olurdu? Ne olur CHP'li kardeşlerim şu ön yargıdan, ideolojik körlükten kurtulun artık. Hizmetse AK Parti, Birlikse AK Parti, güvenlikse AK Parti. MHP'si Büyük Birliği bir araya geldik bir çatı ittifakı kurduk. Ne yaptığımıza, ne istediğimize iyi bakın" dedi.
                                                                                                          
                                                                                              


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.