çetin ticaret

Bayramiç Marka Şehir Olacak!

Bayramiç Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Pehlivan ve Odanın Yönetim Kurulu Üyeleri, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz’i ziyaret etti.

3872
Bayramiç Marka Şehir Olacak!

Bayramiç Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Pehlivan ve Odanın Yönetim Kurulu Üyeleri, Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz’i ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette; Coğrafi işaret tecili alınan ve Bayramiç Çiftçisinin yüzünü güldüren Bayramiç Beyazının ilçeye sağladığı ekonomik katkılar, ihracat ve satış imkânlarının araştırılması üzerine görüşmeler yapıldı.

Başkan Deniz, “Bayramiç Ziraat Odası olarak, Bayramiç’imizin marka değerlerini ve üreticimizin kazancını yükseltmek adına gerçekleştirdiğiniz çalışmalarınızdan dolayı öncelikle sizleri tebrik ediyoruz. Bizler de Ticaret Borsası olarak üyelerimizin sektörlerinde  gelişmelerini sağlamak için uygun ortamlar hazırlamak ve bölgemizin ekonomisini geliştirmek amacıyla ülkemizde ve dünyada Çanakkale’mizin ve üyelerimizin en iyi şekilde tanıtımını yapmayı misyon edindik.  Üyelerimizi ve ürünlerini dış pazarlarda tanıtmak, ihracat hacmini artırmak, yabancı firmalar ile ilişkilerini ve işbirliklerini güçlendirmek ve küresel ekonomide hak ettikleri yeri almalarını sağlamak adına yurtiçi ve yurtdışı fuarlarına katılım sağlıyoruz. Bu çalışmalarımızda sizlerle her zaman işbirliği içerisinde olmaya hazırız. Tarımın paydaşları olarak bizler birlikte hareket ederek, İlimizin Tarımda Marka Şehir olması yolunda hızlı adımlarla ilerleyeceğiz düşüncesindeyim.” dedi. 

Başkan Abdullah Deniz,  Bayramiç Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Pehlivan ve odanın yönetim kurulu üyelerinin kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.