çetin ticaret

“Bayramiç, Çanakkalemizin Turizm Alanında Parlayan Yıldızı Olacaktır”

Seçim çalışmalarını Bayramiç'te sürdüren İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Adayı İsmet Balkan, Bayramiç yöresinin zengin bir kültürel mirasa sahip olduğunu belirterek, Bayramiç, Çanakkalemizin Turizm Alanında Parlayan Yıldızı Olacaktır dedi.

4732
“Bayramiç, Çanakkalemizin Turizm Alanında Parlayan Yıldızı Olacaktır”

Seçim çalışmalarını Bayramiç'te sürdüren İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Adayı İsmet Balkan, Bayramiç yöresinin zengin bir kültürel mirasa sahip olduğunu belirterek, dünyada ilk güzellik yarışması bu topraklarda yapıldı. Bin pınarlı İda dağı, oksijen depomuz. Endemik bitki örtüsüyle Çanakkale’nin dağlarında çiçekler açtıran Kaz Dağları’nın korunması için var gücümüzle çalışacağız. Burayı talan etmek isteyenlere, Ak Parti zihniyetine, özellikle de Bülent Turan’a sesleniyorum: Ferman padişahınsa Kazdağları da bizimdir dedi.

“Bayramiç, Çanakkalemizin turizm alanında parlayan yıldızı olacaktır”

Kaz Dağları’ndaki altın madeni aramalarına dikkat çeken Balkan, "Bu bölge, çok özel bir alan. Ben, Kaz Dağları’nın tamamının Milli Park statüsüne kavuşturulmasını istiyorum. Seçildiğim andan başlayarak, çevre dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte, yöre halkının da istek ve taleplerine uygun yasal düzenlemeler için çalışmalar yapacağım. Eko sistemimiz için de son derece önemli olan,  sağlık kaynağı, oksijen deposu bu bölge, gelecek kuşaklara bir kültür mirası olarak da muhakkak bırakılmalıdır.

Yetişen yöresel organik ürünlerle, Kaz Dağları’nın tarihi ve kültürel değerleriyle Bayramiç, Çanakkalemizin turizm alanında parlayan yıldızı olacaktır. İyi Parti olarak bu yöresel ürünlerin geliştirilip, teşvik edilmesini sağlayacağız. Bölge halkımızın ihtiyacı olan yatırım teşviklerinin önünü açacağız. Bu bereketli, sağlık fışkıran topraklar, ekilip, biçilmeli. Mazot, gübre fiyatlarında indirim sağlanacak.  Yerli tohumda dışa bağımlılığı kaldıracağız. Yeni bir yasal düzenlemeyle, yeril tohumun kullanılmasının önünü açılacak

Gelin hep birlikte, 24 Haziran’da, hem Çanakkalemiz, hem de ülkemiz için yeni bir sayfa açalım. Bizlere, Millet İttifakına güvenin. Ve İyi Parti’ye oylarınızla destek verin."dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.