çetin ticaret

‘‘Bu Şehir İçin El Ele Hep Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz’’

MHP Çanakkale milletvekili adayı Av. Necip Fazıl Bayram, Bayramiç ilçesi ziyareti sonrası yaptığı açıklamada 'Çanakkale için hep birlikte el ele çalışmaya devam edeceğiz' dedi.

5366
‘‘Bu Şehir İçin El Ele Hep Birlikte Çalışmaya Devam Edeceğiz’’

MHP Çanakkale milletvekili adayı Av. Necip Fazıl Bayram, Bayramiç ilçesi ziyareti sonrası yaptığı açıklamada "Çanakkale için hep birlikte el ele çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

MHP Çanakkale milletvekili adayı Av. Necip Fazıl Bayram seçim çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada "Bayramiç ilçe esnafımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Hasbial edip, çözüm önerilerimizi anlatıp 24 Haziran için destek istedik. Gördüğümüz ilgi bizleri mutlu etti. Bu şehir için el ele hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.