çetin ticaret

Bayramiç'te Ramazan Bu Yılda Bir Başka Yaşanacak

Onbir ayın sultanı Ramazan tüm güzelliğiyle geldi. Bayramiç Belediyesi düzenleyeceği programlarla ilçe halkına yine dolu dolu Ramazan geçirtecek.

6480
Bayramiç'te Ramazan Bu Yılda Bir Başka Yaşanacak

Onbir ayın sultanı Ramazan tüm güzelliğiyle geldi. Bayramiç Belediyesi düzenleyeceği programlarla ilçe halkına yine dolu dolu Ramazan geçirtecek. Tüm Bayramiçlilerin Ramazan’ı bir arada geçirmesi, bu kutlu atmosferin tüm ilçeyi sarması için  Yıldırım Akbulut meydanında Ramazan’ın ruhuna uygun etkinlikler düzenlenecek. 

Konuyla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan  ''Geçtiğimiz 4.yıl hemşehrilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz bu yıl 5.cisini düzenleyeceğimiz Geleneksel Ramazan etkinlikleri programlarımızla Mübarek Ramazan ayının manevi iklimini tüm hemşehrilerimizle paylaşmış olacağız. Bu vesile ile Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni eder, gerçekleştireceğimiz etkinliklerimize tüm hemşehrilerimi davet ederim'' dedi.

Bayramiç Belediyesi'nin düzenleyeceği Ramazan etkinlik ve programları şu şekilde;

21 Mayıs Pazartesi : Geleneksel İftar Yemeği ve İlahi Grubu.

25 Mayıs Cuma : Geleneksel Çocuk İftarı Çocuk Eğlence Programı.

1 Haziran Cuma : Semazen Gösterisi.

9 Haziran Cumartesi :  Esat KABAKLI konseri.   

12 Haziran Salı : Mehteran Gösterisi


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayramicli6 - 17.05.2018 01:12:35
her gün iftar verin