çetin ticaret

Milli Parklardan Başkan Arslan'a Ziyaret

Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş Bayramiç'e ve Ayazma Tabiat Milli Parkı'na ziyarette bulundu.

3890
Milli Parklardan Başkan Arslan'a Ziyaret

Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş Bayramiç'e ve Ayazma Tabiat Milli Parkı'na ziyarette bulundu.

Milli Parklar Genel Müdürü Nurettin Taş'ı makamında ağırlayan Başkan Arslan, ilçe ve Ayazma Milli Parkı ile ilgili bilgiler verdikten sonra Bayramiç doğumlu Milli Şair Mehmet Akif ERSOY'un evine ve babasının görev yaptığı Taşköprü Cami'ne ziyarette bulundular. 

Daha sonra Belediye Başkanı Sadettin Arslan ve Evciler Köyü muhtarı Cemil Yağcıoğlu ile birlikte Ayazma Tabiat Milli Parkına geçilerek burada incelemelerde bulunup eksiklikleri ve yapılması gerekenleri tespit ettiler.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Sadettin Arslan Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından  burada yapılacak olan yenilikler ile bu mesire yerinin daha güzel bir hale geleceğini söyleyip,bu ziyarete vesile olan grup başkanvekilimiz Bülent Turan'a çok teşekkür ettiklerini dile getirdi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.