çetin ticaret

Gazimize 'Geçmiş Olsun' Dileklerini Sundular

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve ÇOMÜ Rektörü Yücel Acer Hakkari'de hain saldırıda yaralanan Bayramiç'li Gazi Uzman Çavuş Anıl Yavuz'u tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) ziyaret etti.

5746
 Gazimize 'Geçmiş Olsun' Dileklerini Sundular

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve ÇOMÜ Rektörü Yücel Acer Hakkari'de hain saldırıda yaralanan Bayramiç'li Gazi Uzman Çavuş Anıl Yavuz'u tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) ziyaret etti. 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve ÇOMÜ Rektörü Yücel Acer Hakkari'deki hain saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Anıl Yavuz'un Babası ve amcasına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gazi Uzman Çavuş Anıl Yavuz'un sağlık durumu hakkında bilgi alan Turan "Gazimizin sağlık durumu çok şükür iyi ve tedavi süreci devam ediyor. Allah şifa versin" dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.