çetin ticaret

Sporun Adresi Bayramiç

Voleybol Turnuvası bitti, futbol başlıyor, ardından basketbol geliyor… Bayramiç Belediyesi’nin düzenlediği, 10 takımın katılımıyla gerçekleşen voleybol turnuvası final müsabakası ile son buldu.

5132
Sporun Adresi Bayramiç


Voleybol Turnuvası bitti, futbol başlıyor, ardından basketbol geliyor… Bayramiç Belediyesi’nin düzenlediği, 10 takımın katılımıyla gerçekleşen voleybol turnuvası final müsabakası ile son buldu.

2 hafta boyunca Bayramiç  Spor Salonu’nda oynanan ve kıyasıya geçen maçlar sonunda finale çıkan İda Dizayn ve Foto Nazar takımları Bayramiçli vatandaşlarında maça olan  yoğun ilgisi eşliğinde kozlarını paylaştı.

İda Dizayn Takımı Şampiyon Oldu

Oldukça heyecanlı geçen, seyir zevki yüksek olan maç sonunda (25-16) (25-21) ( 25-14) setler sonucu kazanan İda Dizayn takımı şampiyon oldu. Maç sonunda dereceye giren İda Dizayn, Foto Nazar ve Doğuş Gazetesi’ne kupa ve madalyaları takdim edildi.

Her Daim Spor ve Sporcunun Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

Final maçı öncesi konuşma yapan Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan “Spora çok önem veriyoruz, bunun için bu tarz spor etkinlikleri elimizden geldiğince yapmaya devam edeceğiz. Bu akşam voleybol turnuvamız burada son buluyor ancak Menderes Mahallesi’nde yeni başlamış olan halısaha bahar turnuvamız yaklaşık 1 ay sürecek. Akabinde sokak basketbol turnuvası ve okulların kapanmasıyla yaz spor okullarımız bu yılda devam edecek. Bayramiç Belediyesi olarak her daim spor ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz”dedi.

Turnuvanın  ardından maça yoğun katılım gösteren vatandaşlara Belediye tarafından pilav ikramında bulunuldu.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.