çetin ticaret

Başkan Arslan, Gençlerle Buluştu

Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda gençlerle bir araya geldi.

5048
 Başkan Arslan, Gençlerle Buluştu

Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda gençlerle bir araya geldi. AK Parti Bayramiç İlçe Gençlik Kollarının haftalık rutin toplantıları Doğukan Özel  Başkanlığında devam ediyor.

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda daha iyi hizmet etmek için yapılması gerekenler konuşuluyor. Bu hafta gerçekleşen toplantıya katılan Bayramiç Belediye  Başkanı Sadettin Arslan, gençlerin sorunlarını dinleyerek gençler tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Gençlerin Yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda Partisinin Gençlik Kolları Başkanlığı üyeleriyle bir araya gelen Arslan, "Durmak yok, yola devam sloganıyla 2019 seçimlerine kadar sokaklarda olmalıyız. Çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmamalıdır. Partimizin yaptığı çalışmaları tüm halkımıza anlatmalıyız. Doğru bilgilendirmelerle halkımızı aydınlatmalıyız. Bu konuda siz gençlere büyük görevler düşüyor. El birliği ile üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmalıyız" dedi.


Başkan Arslan, Gençlerle Buluştu
Başkan Arslan, Gençlerle Buluştu
3745

Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.