çetin ticaret

Motosiklet Hırsızı 3 Şüpheli Yakalandı

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bayramiç ilçesine bağlı Ahmetçeli köyünde 2, Yahşeli köyü 1 ve merkeze bağlı Işıklar köyünde 1 olmak üzere toplam 4 motosiklet hırsızlığı olayına karışan 3 şüpheli yakalandı.

7464
Motosiklet Hırsızı 3 Şüpheli Yakalandı

Çanakkale'de, 4 farklı motosiklet hırsızlığı olayına karışan 3 şüpheli yakalandı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bayramiç ilçesine bağlı Ahmetçeli köyünde 2, Yahşeli köyü 1 ve merkeze bağlı Işıklar köyünde 1 olmak üzere toplam 4 motosiklet hırsızlığı olayının yaşanmasının ardından çalışma başlattı.

Şüphelilerin S.B., S.B., ve S.E. olduğu tespit edildi. Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı, Bayramiç İlçe Jandarma Komutanlığı, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda şüpheliler S.B., S.B., ve S.E. yakalandı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.