çetin ticaret

Bayramiç’e Yeni Kaymakam 

Samsun İli Ladik Kaymakamı Adem Eser, Bayramiç Kaymakamlığına vekil olarak görevlendirildi. Eser’in yarın göreve başlayacağı öğrenildi. 

5012
Bayramiç’e Yeni Kaymakam 

Samsun İli Ladik Kaymakamı Adem Eser, Bayramiç Kaymakamlığına vekil olarak görevlendirildi. Eser’in yarın göreve başlayacağı öğrenildi. 

Bir süredir vekâleten yürütülen Bayramiç Kaymakamlığı’na yeni görevlendirme yapıldı. Görevlendirme Ladik Kaymakamlığı resmi sosyal medya hesabında yapılan bir paylaşımla öğrenildi.

Adına veda yemeği düzenlenen Kaymakam Eser, düşüncelerini şöyle paylaştı; "Kıymetli Ladikli hemşehrilerim; "Yaklaşık 5 ay devam ettiğim Ladik Kaymakamlığı görevimden Çanakkale’nin Bayramiç ilçesine görevlendirildiğim için bugün itibariyle ayrılıyorum. Görevimde beraber çalıştığım kamu görevlisi arkadaşlarım ile büyük bir dayanışma ve işbirliği içinde adaletten ayrılmayarak; sevgi, hoşgörü ve eşitlik anlayışı içinde ve vatandaş odaklı çalışarak kamu hizmetlerinde görevimizi daha iyi yerine getirmeye gayret ettik. 

Makamımızın kapısını bütün vatandaşlarımıza açık tutmayı, Ladikli hemşehrilerimizin problemlerini çözmeyi, adaletli bir yönetim oluşturmak adına kamu kurum ve kuruluşlarımızla koordineli bir şekilde çalışmayı, ‘önce hizmet’ anlayışını ön plana çıkarmayı, kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanmayı amaç edindik.

Şeffaf ve hesap verebilir olmak kaydıyla; vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine daha kolay ve hızlı erişebilmesini sağlamak, İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınması için gerçekleştirilecek yatırım ve hizmetler hakkında kamu görevlisi tüm arkadaşlarımızla yoğun mesailer yaptık. 

İklimi, doğası, tabiatı itibariyle bir cenneti andıran; benim’ in semaverlik olarak nitelendirdiğim gayet naif, hoş ve birbirine tutkun insanı ile tanıdığım, bir insanın yaşayabilmesi için ihtiyacı olan suyu, ağacı ve toprağı içerisinde bolca bulunduran Ladik benim ilk görev yerimdir ve gönlümdeki yeri ebedidir. 

Ömrüm boyunca ismini zikredeceğim, gittiğim her yerde bir Ladikliyi arayıp onunla hoş sohbet edeceğim. Ladik’imizi doğup büyüdüğüm ilçem Tortum ile özdeşleştirerek ikisini gönlümce kardeş ilçeler olarak addediyor, fahri hemşehrilik beratını aldığımı hissettiğim Ladikli hemşehrilerimize başka başka coğrafyalarda da denk gelmeyi, onlara kapılarımı açmaya gönüllü olacağımı bildiriyorum.

Ladik hakkında yazılacak çok satırlar ve söylenecek çok sözler vardır. Bunu bir hamlede başarabilmenin de mümkünatı yoktur. Söyleyeceklerimi, yazacaklarımı affınıza sığınarak bilerek ve isteyerek yarım bırakıyorum ki, her şeyin tamamlandığı zannedilmesin, bu güzel coğrafyaya ziyaretimizin devam edeceği , gözlerimizin bir Ladikliyi arayacağı hususu bilinsin ve devamı gelsin istiyorum. 

Ayrılmadan önce, güzel duygu ve düşüncelerimi yanıma almış olarak; büyüğümüz, küçüğümüz Ladikli tüm hemşehrilerimizden ayrı ayrı helallik istiyor, haklarını helal etmelerini istiyorum.

Bağımsızlığımızın, bölünmez bütünlüğümüzün nişanesi Şehitlerimizin aile mensuplarına, çok kıymetli büyüklerimiz Gazilerimize, birlikte çalışma fırsatı bulduğum ve her birinin bendeki yeri müstesna olan kurumlarımızın kıymetli amirlerine ve memurlarına, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel’e, mahalle muhtarlarımıza, siyasi partilerin ilçemizdeki temsilcilerine, esnaf ve sanatkarımıza, hayırsever vatandaşlarımıza minnettarlığımı bildirerek, teşekkür ederim. Sağlık, selamet, huzur ve esenlik içinde kalın. Allah’a emanet olun…”

ADEM ESER KİMDİR? 

1991 Tortum/Erzurum doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum'da tamamlamıştır. Üniversite tahsilini 2009-2014 yılları arasında Denizli Pamukkale Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde Onur Öğrencisi olarak almıştır. İkinci üniversite kapsamında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Adalet Bölümü mezunudur. WAT ve ERASMUS programları kapsamında Amerika ve Romanya'da bulunmuştur. 2016-2020 yılları arasında İstanbul Pendik Uygulama Grup Müdürlüğünde gelir uzmanı olarak görev yapmıştır 2020 yılı Haziran ayında Şanlıurfa Kaymakam Adayı olarak kaymakamlık mesleğine başlamıştır. İl merkez stajının ardından mülkiye müfettişleri refakatinde stajlarını Burdur ve Yozgat'ta, Kaymakam Refikliklerini ise Gürsu/Bursa ve Amasra/Bartın'da tamamlamıştır.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.