çetin ticaret

“Fidan Hayattır, Orman Gelecek!”

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Çocuk Kısım Amirliği, Muratlar İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte Orman Haftası’nda ‘Fidan hayattır, Orman gelecek!' sloganıyla fidan dikimi yaptı.

3144
“Fidan Hayattır, Orman Gelecek!”

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı Çocuk Kısım Amirliği, Bayramiç İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk sahasında bulunan Muratlar İlköğretim Okulu öğrencileri ile birlikte Orman Haftası’nda ‘Fidan hayattır, Orman gelecek!” sloganıyla fidan dikimi yaptı.

Çocukların ağaçları koruması, onlara ağaç sevgisinin aşılanması ve ormanların ülkemizde ne kadar önemli olduğunu öğretmek amacıyla böyle bir etkinlik planlayan Jandarma ekipleri ayrıca çocuklara Jandarma Çocuk dergisi, boyama kitabı ve boya kalemi gibi çeşitli hediyeler dağıtıldı.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.