çetin ticaret

İstifa Yazısı 20 Temmuz’da Eline Ulaşmış

Birçok iddia ile gündeme gelen Bayramiç Süt Üreticileri Birliği'nde genel merkez tarafından gönderilen müfettişin yaptığı inceleme sonucu başkan Mehmet Arslan’ın istifası istenmişti. İstifa yazısının eline ulaşmadığını belirtmesine karşı İstifa yazısının 20 Temmuz’da eline ulaştığı öğrenildi.

4876
İstifa Yazısı 20 Temmuz’da Eline Ulaşmış

Birçok iddia ile gündeme gelen Bayramiç Süt Üreticileri Birliği'nde genel merkez tarafından gönderilen müfettişin yaptığı inceleme sonucu başkan Mehmet Arslan’ın istifası istenmişti. Bir süre önce bir basın kuruluşuna yaptığı açıklamada İstifa yazısının eline ulaşmadığını belirtmesine karşı İstifa yazısının 20 Temmuz’da eline ulaştığı öğrenildi. İstifası istenen Arslan’ın istifa etmemesi durumunda adli mercilere başvurulacak. 

Son zamanlarda Bayramiç’in gündemini işgal eden Bayramiç Süt Üreticileri Birliği'nde gelişmeler devam ediyor. Birlikte yaşanan olumsuz gelişmeler üzerine çok sayıda vatandaş bir süre önce merkezi Ankara'da bulunan Merkezi Süt Birliği'ne şikayette bulunmuştu. Bunun üzerine merkezden bir müfettiş Bayramiç Süt Üreticileri Birliği'ni incelemek üzere ilçeye gelmişti. Merkezi Süt Birliği Teftiş Kurulu Başkanı tarafından Bayramiç Süt Birliği'nde inceleme yapıldı. İnceleme sonucu müfetiş raporunu hazırlayıp Merkezi Süt Birliği Yönetim Kurulu'na sundu. Yönetim kurulunun raporu inceleyerek Bayramiç Süt Birliği Başkanı Mehmet Arslan’ın istifasını istediği öğrenildi. 

ELİME ULAŞMADI DEDİĞİ İSTİFA YAZISI BİRLİĞE TESLİM EDİLMİŞ

Yaşanan olaylar ve suçlamalar üzerine ilçede bir gazeteye açıklamalar yaparak kendini savunan Arslan, müfettişlerin kendisini tebrik ettiğini ve istifası ile ilgili bir yazının eline ulaşmadığını iddia etmişti. Yapılan araştırma sonucu Bayramiç Süt Birliği’nin bağlı olduğu Ankara’daki Merkezi Süt Birliği'nden Başkan Arslan’ın istifasını içeren yazısının 10 Temmuz’dan PTT ile yola çıktığı ve Bayramiç’teki birliğe 20 Temmuz’da ulaşmış. 
 
İSTİFA ETMEZSE YASAL İŞLEM BAŞLATILACAK

Birliğe yazının ulaşmasına rağmen bunu inkar eden Başkan Arslan’ın kısa sürede istifa etmesi gerekiyor. Arslan’ın görevi bırakmaması durumunda hakkında yasal işlem başlatılacağı öğrenildi. Öte yandan bu istifa yazısının ardından Bayramiç Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu’nun tavrı da merak ediliyor. Yönetim nasıl bir karar vereceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.