çetin ticaret

Vali Aktaş, Doludan Zarar Gören Arazileri İnceledi

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Bayramiç ilçesi Yeşilköy ve Tongurlu Köyü’nde etkili olan dolu yağışı sebebiyle zarar gören tarım arazilerini yerinde inceledi.

4250
Vali Aktaş, Doludan Zarar Gören Arazileri İnceledi

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Bayramiç ilçesi Yeşilköy ve Tongurlu Köyü’nde etkili olan dolu yağışı sebebiyle zarar gören tarım arazilerini yerinde inceledi.

Bayramiç ilçesi Yeşilköy ve Tongurlu Köyü’nde etkisini gösteren dolu yağışı ile zarar gören tarım arazilerini gezen Vali İlhami Aktaş, tarımsal alanda gelişimi için emek veren çiftçiler ile bir süre görüşerek sohbet etti. Çiftçilere geçmiş olsun temennisinde bulunan Vali Aktaş, “Dolu yağışıyla mahsulleri zarar gören çiftçilerimizi mağdur etmeyeceğiz. Devletimizin tüm imkanlarıyla çiftçilerimizin yanında olacağız” dedi.

Vali İlhami Aktaş, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine hasar tespit çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması talimatını verdi.

Vali Aktaş’ın Bayramiç ilçesi Yeşilköy ve Tongurlu Köyü’ndeki tarım arazisi incelemelerinde Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ ile yetkililer de hazır bulundu.

HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATINI İNCELEDİ

Vali İlhami Aktaş, daha sonra yapımı devam eden Bayramiç Hükümet Konağı inşaatında da incelemelerde bulundu. Bayramiç Hükümet Konağı inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş’a Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir tarafından çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Bayramiç ilçesine yakışır bir Hükümet Konağı olacağını ifade eden Vali İlhami Aktaş, Bayramiç Hükümet Konağı’nın yapımı için emek harcayan tüm personele teşekkür ederek, Bayramiç ilçesine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Bayramiç Hükümet Konağı tamamlandığında, vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin hizmet verilecek.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.