çetin ticaret

Başkanlardan Ziraat Odasına Destek Mesajları

Dolunun vurduğu Bayramiç’te zarar gören çiftçilere destek vermek için Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan’ın makamında ziyaret etti.

3306
Başkanlardan Ziraat Odasına Destek Mesajları

Dolunun vurduğu Bayramiç’te zarar gören çiftçilere destek vermek için Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan’ın makamında ziyaret etti. AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas da Başkan Pehlivan’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini ileterek yaraların sarılması için çalışacaklarının sözünü verdi. 

Bayramiç ilçesinde dün etkili olan sağanak ve dolu, hayatı olumsuz etkiledi. Ceviz büyüklüğündeki dolu nedeniyle ilçenin geçim kaynaklarından olan yaklaşık 10 bin dönüm alandaki elma bahçesi zarar gördü. Ağaçlarda yeni gelişmeye başlayan elmaların üzerinde dolu izleri görüldü. Dolu, üzüm bağlarına da büyük zarar verdi. 

Bölgede dolunun verdiği zararların bilançosu araştırılırken destek mesajları da gelmeye başladı. Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz, bugün ilçeye gelerek Bayramiç Ziraat Odası Başkanı İsmail Pehlivan ile görüştü. Pehlivan görüşmede dolunun verdiği zararları anlatırken, Deniz de her konuda çitçilerin yanında olduğunu belirterek destek mesajları verdi. 

Öte yandan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas da Başkan Pehlivan’ı arayarak geçmiş olsun dileklerini aktardı. Görüşmede Makas, çiftçilerin uğradığı zararın karşılanması ve yaraların sarılması için de her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.