çetin ticaret

Çiçek Dalında Güzel

Bayramiç’in sevilen esnaflarından sarraf Şeref Erol, Yıldırım Akbulut Meydanı’ndaki çiçeklere gözü gibi bakıyor. Çiçeklerin koparılmaması için de uyarı yazıları yazan Erol, “Çiçek dalında güzel.” dedi.  

8586
Çiçek Dalında Güzel

Bayramiç’in sevilen esnaflarından sarraf Şeref Erol, Yıldırım Akbulut Meydanı’ndaki çiçeklere gözü gibi bakıyor. Çiçeklerin koparılmaması için de uyarı yazıları yazan Erol, “Çiçek dalında güzel.” dedi.  

Şehir merkezinde bulunan Yıldırım Akbulut Meydanı’ndaki çiçekler çok dikkat çekiyor.  Hem ilçe halkı hem de dışarından ilçeye gelen vatandaşların hemen dikkatini çekiyor bu çiçekler. Duvar üzerinden aşağıya kadar sarkan çiçeklerle birçok kişi fotoğraf da çekiyor. Bölgeye ayrı bir renk katan bu çiçeklere bölge esnafı da gözü gibi bakıyor. Çiçeklerle en çok ilgilenen ise Bayramiç’in sevilen esnaflarından Sarraf Şeref Erol. Son zamanlarda çiçeklerin bazı vatandaşlar tarafından koparılması nedeniyle Erol’da buraya “Buradaki boşluk senin gibi bu çiçekleri koparanlar yüzünden oluştu. Koparan elleriniz kırılsın. Bu çiçekleri siz koparın diye bakmıyoruz. Koparmayın görürsem kavga yaparız.” yazıları yazarak uyardı.  


Çiçekler Dalında Güzel
Çiçekler Dalında Güzel
1435

Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.