çetin ticaret

Ezine-Bayramiç Yolu Kazdağları Bölgesinin Turizmine Canlılık Katacak

Ezine ilçesinden başlayıp Bayramiç ilçesine kadar yapılacak olan 21,8 km Bitümlü sıcak karışım kaplamalı yol çalışmaları tamamlandığında bölge turizmini canlandıracak.

7454
Ezine-Bayramiç Yolu Kazdağları Bölgesinin Turizmine Canlılık Katacak

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Ezine-Bayramiç arasında yol genişletme ve BSK kaplaması çalışmaları kapsamında Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Ezine ilçesinden başlayıp Bayramiç ilçesine kadar yapılacak olan 21,8 km Bitümlü sıcak karışım kaplamalı yol çalışmaları tamamlandığında Çanakkale’nin tarih ve turizm bölgeleri arasında önemli bir yere sahip Bayramiç ilçemizdeki Çanakkale Ayazma Pınarı Tabiat Parkı (Kazdağı) ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Evi Müzesi gibi turizm bölgelerini ziyaret edecek vatandaşlarımıza ve Bayramiçli vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu bir sürüş keyfi ile hizmet edecektir.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar2059 - 5.05.2020 05:06:20
Merhaba Nezaman bitecek yol yapımı sayın valim
Avatar
halil tok2058 - 4.05.2020 23:55:08
genişletme yetmez, bölünmüş yol yakışır Bautamiç'e,