çetin ticaret

Kaymakam Gökdemir Açıkladı! “Şu Ana Kadar Pozitif Vaka Yok”

Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, koronavirüs tedbirleri kapsamında açıklamalarda bulundu.

3874
Kaymakam Gökdemir Açıkladı! “Şu Ana Kadar Pozitif Vaka Yok”

Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, koronavirüs tedbirleri kapsamında açıklamalarda bulundu.

Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir, DHA muhabiri Fatih Daldal ile yaptığı görüşmede ilçede an itibariyle koronavirüs pozitif vakası görülmediğini belirtti.

Bayramiç Kaymakamı Sercan Gökdemir şu ifadelerde bulundu; "İlçemize dışarıdan gelen vatandaşlarımız Yenice, Biga, Gelibolu, Ayvacık'ta 24 saat kontrol altında tutulmakta. İlçemize giriş  yapan vatandaşlarımızın hepsi bu taramadan geçirilmektedir. Ayrıca Ezine ilçeside kontrolleri sürdürmektedir. İlçemizde Çan yolu girişi, Muratlar köyü bölgesinde jandarma tarama yapmaya devam ediyor. Polisler ise Ezine yolu bölgesinde çeşitli zaman dilimlerinde uygulamaları sürdürmektedir. Bizim asıl dikkat etmemiz gereken 65 yaş üstü vatandaşlarımız ile 18 yaş altı çocukların sokağa çıkmaması aynı zamanda mecbur kalmadıkça koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkılmamasıdır. Ne yazık ki bu konuda tam başarılı olunamamıştır. Sosyal mesafeyede lütfen dikkat edelim. Koronavirüs tedbirlerine uymayanlara tolerans gösterilmeyecektir. İhtiyacı veya sorunu olanlar bizlere telefon ile ulaşabilir" dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.