çetin ticaret

Pazar Yerinde Koronavirüs Önlemleri

Bayramiç Belediyesi, ilçede cumartesi günleri kurulan pazarda koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yoğun önlemler aldı ve denetim gerçekleştirdi.

3394
Pazar Yerinde Koronavirüs Önlemleri

Bayramiç Belediyesi, ilçede cumartesi günleri kurulan pazarda koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında yoğun önlemler aldı ve denetim gerçekleştirdi. Başkan Mert Uygun da ekiplerin yanında yer aldı.

Bayramiç Belediyesi'nin, koronavirüs salgınıyla mücadelesi devam ediyor. Bayramiç Belediyesi ekipleri, ilçede cumartesi günleri kurulan pazarda, yoğun önlemler aldı ve denetim gerçekleştirdi. Pazar alanında yoğunluk yaşanmaması için giriş-çıkış noktaları hazırlayan ekipler, vatandaşlara maske dağıttı ve ateş ölçümü yaptı. Pazar esnafını tek tek dolaşarak maske ve eldiven takılması konusunda uyaran zabıta ekipleri, sokağa çıkma yaş sınırlamasına uyulup uyulmadığını da sıkı bir şekilde takip etti. Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, başkan yardımcıları Ahmet Karadeniz ve Hasan Ferdi Yılmaz da pazar yerini dolaşarak esnaf ve vatandaşları uyardı. Bayramiç'te salgınla mücadele için gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirten Başkan Uygun, "Koronavirüsle mücadelede yoğun bir mesai içerisindeyiz. Halkımızın sağlığı önceliğimizdir. Ekiplerimiz, özverili bir çalışmayla görevlerini yerine getiriyor. Biz de ekiplerimizin yanında oluyoruz. Bugün de pazar alanında gerekli önlemleri aldık, çalışmaları yaptık. Salgınla mücadelede kurum olarak üzerimize düşeni eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.