çetin ticaret

Arkadaşınla Değil, Kendinle Yarış

Bayramiç Belediyesi, hayata geçirdiği 'Arkadaşınla değil, kendinle yarış' projesiyle not ortalamasını yükselten ve 95 üstü not ortalaması olan öğrencileri ödüllendirecek.

4538
Arkadaşınla Değil, Kendinle Yarış

Bayramiç Belediyesi, hayata geçirdiği "Arkadaşınla değil, kendinle yarış" projesiyle not ortalamasını yükselten ve 95 üstü not ortalaması olan öğrencileri ödüllendirecek. Projeyle öğrenciler çalışmaya teşvik ediliyor.

Bayramiç Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Arkadaşınla değil, kendinle yarış" projesiyle öğrenciler ders çalışmaya teşvik ediliyor. Projeyle, not ortalamasını yükselten ve 95 üstü not ortalaması olan öğrencileri ödüllendirecek. İlk dönem not ortalamasını yıl sonunda 20 puan yükselten öğrenciler 1000 TL, 25 puan yükselten öğrenciler 2000 TL, 30 puan yükselten öğrenciler ise 3000 TL değerinde hediye çeki kazanacak. Örneğin ilk dönem not ortalaması 55 olan bir öğrenci, yıl sonunda not ortalamasını 76 yaparsa 1000 TL, 83 yaparsa 2000 TL ve 86 yaparsa 3000 TL kazanacak. Bunun yanında not ortalaması 95 ve üzeri olan her öğrenci, sürpriz hafta sonu tatiliyle ödüllendirilecek. Öğrencilerin daha fazla ders çalışmaya teşvik edilmek istendiği projenin büyük ilgi görmesi ve fayda sağlaması bekleniyor.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.