çetin ticaret

Kutsal Topraklardan Selam Var

Bayramiç'ten kutsal topraklara giderek Umre yapan heyetten selam var.

4586
 Kutsal Topraklardan Selam Var

Bayramiç'ten kutsal topraklara giderek Umre yapan heyetten selam var. Merkez Çarşı Camii imamı Mustafa Büyük'ün kafile başkanlığını yaptığı, Ali İnan'ın görevli olarak bulunduğu umreciler Mekke'de ziyaretlerine devam ediyor.

Bayramiçli umrecilerle görevli olarak kutsal topraklarda bulunan Mustafa Büyük, gönderdiği mesajda kutsal topraklarda bağışlanmak üzere gönderilen hatimlerin, kelime-i tevhit, salavati şeriflerin bağışlandığını ve peygamberimizin ravzasında duaların yapıldığını ifade etti. Birlik ve beraberlik içinde İslam aleminin saadet ve selametinin korunması için dualarda bulunduklarını belirten Büyük, kafilede bulunan umrecilerin ailelerine sağlıklı bir şekilde dini vecibelerini yerine getirdiklerini hatırlatarak selamlarını gönderdi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.