çetin ticaret

Durmak Yok, Hizmete Devam

Bayramiç geçmiş dönem AK Parti’li Belediye Başkanı Sadettin Arslan’ın AK Parti Çanakkale İl Yönetim Kurulu Üyesi olması ilçede sevinçle karşılandı.

8248
Durmak Yok, Hizmete Devam

Bayramiç geçmiş dönem AK Parti’li Belediye Başkanı Sadettin Arslan, Naim Makas Başkanlığı’nda oluşturulan AK Parti Çanakkale İl Yönetim Kurulu’na girdi.

Bayramiç’in ‘Elçi’si Olacak

Bayramiç geçmiş dönem AK Parti’li Belediye Başkanı Sadettin Arslan’ın AK Parti Çanakkale İl Yönetim Kurulu Üyesi olması ilçede sevinçle karşılandı. Özellikle iktidar partisinden beklenen yatırımlara, yerel yönetim tecrübesi ile ‘elçi’ olacağı ifade edilen Arslan’ın bu görevini layıkıyla yapacağına ilçede güven tam.

Halka Hizmet, Hakka Hizmettir

Naim Makas başkanlığında oluşturulan 30 kişilik AK Parti Çanakkale İl Yönetim Kurulu’na üye olarak giren Sadettin Arslan,” Bayramiç’e hizmet için bulunduğum mevkide elimden geleni yapacağım. Halka hizmet, Hakka hizmettir düsturu ile hareket edeceğim. Sorunlarını yakından takip edeceğim” dedi


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.