çetin ticaret

Zaman Birlik Vakti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayramiç İlçe Başkanlığı'na atanmasının ardından, yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştiren Ali İhsan İşcen, 'Herkese teşkilatımızın kapıları sonuna kadar açık' dedi.

5000
Zaman Birlik Vakti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayramiç İlçe Başkanlığı'na atanmasının ardından, yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştiren Ali İhsan İşcen, "Herkese teşkilatımızın kapıları sonuna kadar açık" dedi.

Partililerine birlik ve beraberlik çağrısında bulunan MHP Bayramiç İlçe Başkanı İhsan İşçen, "Davaya gönül veren, bizi seven herkese teşkilatımızın kapıları sonuna kadar açık. Sen, ben yok. Biz varız. Zaman birlik  vakti. Birlikte daha da güçlüyüz" dedi.

Açıklamasında başsağlığı mesajını da ileten İşçen şöyle dedi; “Bayramiç'te Kurucu İlçe Başkanımız, yıllarca davamıza sadakatle hizmet etmiş Değerli Ağabeyim İsmail Kolay'a Allah rahmet, ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyorum”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.