çetin ticaret

Bayramiç’te Müdür, Kazdağları’nda Çoban

Bayramiç İlçe Tarım Müdürü İbrahim Çobanoğlu’nun Kazdağı çobanlarına selam gönderip “Dededen babadan çoban oğlu çobanım” açıklaması dikkat çekti.

3820
Bayramiç’te Müdür, Kazdağları’nda Çoban

Bayramiç İlçe Tarım Müdürlüğü  görevine “Yüklendiğiniz sorumluluk uykunuzu kaçırmıyorsa o iş size göre değildir. Bizzat gelerek, tel, mesaj ve en sevdiğim çiçeklerimle gösterdiğiniz teveccühe müteşekkirim. Sevginize layık olmaya çalışacağım” mesajını vererek başlayan Ziraat Mühendisi İbrahim Çobanoğlu kısa sürede yaptığı icraatlarla üreticinin gönlünde taht kurdu.

Türkiye’de ilk Proje Bayramiç’te

Bayramiç İlçe Tarım Müdürü, Ziraat Mühendisi  İbrahim Çobanoğlu  Türkiye’de ilk ve  sadece  ilçede  uygulanan Zirai İlaç Atıklarının Toplanması ve Bertaraf edilmesi projesine sahip çıkıp titizlikle yürütüyor. Çobanoğlu,  “Gösterdikleri ilgi ve sahiplenme dolayısıyla Derekolu köylerimize, üreticilerimize, muhtarlarımıza, kooperatif yönetim kurulu ve üyelerimize teşekkürü borç bilirim. Hep birlikte sıfır atık bir sezona giriyoruz. Bayramiç Baraj sahası tertemiz. Duyarlılığımız inşallah hep böyle devam eder” dedi.

7/24 Üretenin Emrindeyiz

Bayramiç İlçe Tarım Müdürü  Çobanğlu, işine gönlünü sevgisini veren üreticileri ziyaret etmeye devam ediyor. 160 başlık Holştayn Süt Sığırı işletmesini ziyaret eden Çobanoğlu “ Bereketli olsun. Kurum olarak 7/24 üretenin emrindeyiz” mesajını verdi.

Üreticilerle İç  İçe Bir Müdür

Yukarı Şevik Köyü Muhtarını ve üreticilerini ziyaret edip  Tongurlu, Yeşilköy, Karaköy Muhtarlar ve üreticilerle istişarede bulunan Çobanoğlu “Her biri uzun yıllar Derekolu bölgesinde tecrübenin zirvesinde yöneticilerimizin deneyimleri yol gösterici olacak inşallah” dedi.

…Ve O Açıklama

Üreticiyi, köylüyü tanıdığı kadar mütevazı kimliği ile de dikkat çeken Bayramiç İlçe Tarım Müdürü İbrahim Çobanoğlu’nun Kazdağı çobanlarına selam gönderip “Dededen babadan çoban oğlu çobanım” açıklaması dikkat çekti. Çobanoğlu şöyle dedi; “Dededen babadan çoban oğlu çobanım. Günümüzde yeni söylemiyle sürü yöneticisi aynı zamanda peygamber mesleğidir. Farklı hayvanların davranışlarını bilmek, doğayı tanımak, güçlü bir anlayış ve sezgiye beceriye sahip olmak gerektirir. Selam olsun Kazdağı Çobanlarına”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.