çetin ticaret

Trafik Cezası mı, Siyasi Gözdağı mı?

Bayramiç geçmiş dönem AK Partili Belediye Başkanı Sadettin Arslan’a eski belediye binasının yan tarafına park ettiği gerekçesiyle 392 lira trafik cezası uygulandı.

10708
Trafik Cezası mı, Siyasi Gözdağı mı?

Bayramiç geçmiş dönem AK Partili Belediye Başkanı Sadettin Arslan’a eski belediye binasının yan tarafına park ettiği gerekçesiyle 392 lira trafik cezası uygulandı. İlçenin CHP’li Belediye Başkanı Mert Uygun’un ilk imzası ile Belediye Encümeni tarafından alınan karar kabul edilip cezanın ödenmesi istendi.

Eski Belediye Başkanına Belediyeden Ceza

Bayramiç geçmiş dönem AK Partili Belediye Başkanı Sadettin Arslan’a usülsüz park ettiği gerekçesiyle 392 lira trafik cezası uygulandı. Belediye encümenin onadığı karar sonrası cezanın ödenmesi istenirken park sorunu olduğu kabul edilen ilçede uygulanan cezanın adeta cımbızla seçilerek gerçekleştirildiği öne sürüldü.

Herkes Park Ediyor Kasıtlı Ceza Kesilmiş

Bayramiç’in CHP’li Belediye Başkanı Mert Uygun’un ilk imzasının olduğu encümen kararından sonra bölgeden alınan fotoğrafta birden fazla aracın park ettiği görüldü. Kararın siyasi olduğunu öne süren çevreler bu tür hesaplaşmaların gerginliği arttıracağı görüşünde birleşiyorlar. Ayrıca ilçeye beş yıl hizmeti olan ve halen iktidar olanaklarını ilçeye getirmek için mücadele eden isme uygulanan cezanın siyasi gözdağı vermekten başka bir şey olmadığı öne sürülüyor. Konuyla ilgili olarak Bayramiç geçmiş dönem AK Parti’li Belediye Başkanı Sadettin Arslan ‘yorumsuz’ diyerek  ayrıntılı açıklama yapmadı.


Trafik Cezası mı, Siyasi Gözdağı mı?
Trafik Cezası mı, Siyasi Gözdağı mı?
1217

Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.