çetin ticaret

Bayramiç'te Futsal Heyecanı Başladı

Bayramiç Belediyesi Salon Futbol Turnuvası büyük heyecanla başladı. Birlik beraberlik mesajları verilen turnuva, çekişmeli maçlara sahne oldu.

7490
Bayramiç'te Futsal Heyecanı Başladı

Bayramiç Belediyesi Salon Futbol Turnuvası büyük heyecanla başladı. Birlik beraberlik mesajları verilen turnuva, çekişmeli maçlara sahne oldu.

Bayramiç Belediyesi'nin düzenlediği Futsal Turnuvası, kapalı spor salonunda başladı. Halkın büyük ilgi gösterdiği etkinlikte Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, İl Genel Meclis Başkanı Sadık Göğüsgeren, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Sezer, CHP İlçe Başkanı Emin Fidan, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Karadeniz ve Hasan Ferdi Yılmaz yer aldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Başkan Uygun, “Takımlarımızın ve sizlerin heyecanını gördüğümüzde böyle bir etkinliği düzenlemiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Turnuvamızın bir şenlik havası içinde geçeceğine, takımlarımızın sportmence mücadele edeceğine inanıyoruz. Kazasız belasız bir turnuva geçirmemizi temenni ediyor, dostluk kazansın diyorum ve tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından 6 takım birbiriyle mücadele etti. Çekişmeli maçlara sahne olan turnuvada büyük heyecan yaşandı.Yapılan maçlar sonucunda Mavi Yonca: 8 - Akpınar Gençlik:6, Tuna Tarım: 5 - Köse Sigorta: 3, Çetinkaya Petrol: 3 - Nimet Tarım: 2 olarak kaydedildi. Puan usulüyle yapılan ve 19 takımın yer aldığı turnuva, mart ayının ortasına kadar devam edecek.
 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.