çetin ticaret

ÇTSO'dan Bayramiç Seferberliği

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan heyet, Bayramiç’te faaliyet gösteren üyelerini ziyaret etti.

3764
ÇTSO'dan Bayramiç Seferberliği

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan heyet, Bayramiç’te faaliyet gösteren üyelerini ziyaret etti.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan heyet, Bayramiç’te faaliyet gösteren Meclis Üyesi Hacı İmam Market- Metin Tunç, MH Ünal Tarım Ürünleri-Hasan Ünal ve S.S. Bayramiç Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Özge Uygun, Özen Gıda Petrol-Faruk Özen’i işyerlerinde ziyaret etti. 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ersin Kahraman ve Volkan Temiz, Meclis üyeleri Ercan Uysal, Şenol Yüksel ile Genel Sekreter Sema Sandal’ın hazır bulunduğu heyet, Odanın gerçekleştirdiği ve takip ettiği çalışmalar hakkında bilgi vererek, üyelerin sektörlerinde yaşadıkları sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

“ÜYELERİMİZİN ORTAK SORUNLARINA ORTAK AKIL İLE ÇÖZÜMLER ÜRETMEK ÜZERE LOBİCİLİK FAALİYETLERİ YÜRÜTÜYORUZ”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu Bayramiç’te faaliyet gösteren üyelere gerçekleştirilen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Odamız üyelerinin ticari faaliyetlerini geliştirmek ve yaşadıkları sorunlara çözümler üretmek üzere Meslek Komite başkanlarımızla her ay bir araya geliyoruz. Üyelerimiz faaliyet gösterdikleri Meslek Komite temsilcileri vasıtasıyla, sektörleriyle ilgili yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini Yönetim Kurulumuza iletebilir. Yönetim Kurulumuza iletilen taleplerle ilgili olarak konunun muhatabı olan kurumlara resmi yazı yazıyor ve sonucunu takip ediyoruz. Fırsat buldukça üyelerimizi ziyaret ederek, birinci ağızdan talep ve önerilerini alıyor, yaptığımız çalışmalarla ilgili bilgi veriyoruz. Bayramiç’te ziyaret etme fırsatı bulduğumuz üyelerimize Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerimize gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür ediyorum.” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.