çetin ticaret

Servetiniz, Mazeretleriniz Değil, Hizmetleriniz Olsun!

AK Parti Bayramiç İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz, Bayramiç’in CHP’li Belediyesi’ni ‘hizmet değil laf üretmekle’ itham edip hizmetin nasıl yapılacağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözü ile anlattı.

7918
Servetiniz, Mazeretleriniz Değil, Hizmetleriniz Olsun!

AK Parti Bayramiç İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz, Bayramiç’in CHP’li Belediyesi’ni ‘hizmet değil laf üretmekle’ itham edip hizmetin nasıl yapılacağını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözü ile anlattı. Demirsöz, “Artık belediyeden mazeret üretmeyi bırakıp memleketimize hizmet etmesini bekliyoruz” dedi.

Sat Sat Nereye Kadar

AK Parti Bayramiç İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz  “Belediye başkanını seçenler, “bize hizmet etsin” diye seçerler. Lakin hizmet değil, laf üretenler, günü kurtarma mantığıyla hareket edenler her fırsatta belediyenin borçlarını bahane edip makam aracından tutunda arsalara kadar bir bir belediyemizin mallarını satmaya başladılar. Sat sat nereye kadar satılacak? Korkarım ki 4 yıl sonra belediyede satacak şey kalmamış olacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi “ Hizmete talip olanlar aynı zamanda zorluklara, sıkıntılara ve yorgunluklara da taliptirler. Sıkıntılara aldırmadan milletin ihtiyaçlarına cevap verecek projeleri üretmek, sorumlusu oldukları yeri aşkla ve şevkle imar etmekle yükümlüdürler” dedi.

Belediyeden Hizmet Bekliyoruz

Bayramiç’in CHP’li Belediyesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleriyle ‘hizmet etme’ yolu gösteren AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz 1 yıla yakın bir süredir vatandaşın beklentilerinin yerine getirmek yerine mazeret üretildiğini  söyledi. Demirsöz şöyle dedi; “Ocak ayı başında 5 milyon kredi kullanan yetinmeyip 10 tane arsanın 7 tanesini satan üzerine birde siyasi şov yaparcasına makam aracını satarak 2 milyonu aşkın gelir elde edip pervasızca borç edebiyatı yapmaya devam etmektedir. Maalesef biz; 1 yıla yakın bir süredir, seçim sürecinde vatandaşı vaat yağmuruna tutup sonra bunların unutulduğunu üzülerek görüyoruz. Artık belediyeden mazeret üretmeyi bırakıp memleketimize hizmet etmesini bekliyoruz”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin DEMİRSÖZ2041 - 29.01.2020 22:34:15
Sayın başkan ne de güzel söylemiş, sat sat nereye kadar. Kendi partisinin 18 yıldır yönettiği bu ülkede neleri satmış onları da söyleseydi. Millet ak partili belediyelerin nasıl bir borç batağına soktuğunu gördü. Istanbulunda yapılanlar en canlı örnek.