çetin ticaret

Bayramiç’te Tarım Çobanoğlu’na Emanet

Bayramiç İlçe Tarım Müdürlüğü’ne İbrahim Çobanoğlu atandı.

3738
Bayramiç’te Tarım Çobanoğlu’na Emanet

Bayramiç İlçe Tarım Müdürlüğü’ne İbrahim Çobanoğlu atandı. Çanakkale Valiliği tarafından atanan Bayramiç İlçe Tarım Müdürlüğü’ne Ziraat Mühendisi İbrahim Çobanoğlu “Görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Tüm üreticilerimize iyi dileklerimi sunarım” dedi.

Bayramiç İlçe Tarım Müdürlüğü’nde görev değişimi yaşandı. İlçe Tarım Müdürü Cahit Uydaş’ın yerine İbrahim Çobanoğlu  Çanakkale Tarım İl Müdürlüğü’nün talebi üzerine Çanakkale Valiliği tarafından atandı. Ziraat Mühendisi İbrahim Çobanoğlu, görevine başladı. İbrahim Çobanoğlu, 25 yıldır ilçede üreticiye verdiği hizmet ve sorunları yakından takip etmesiyle takdir toplamıştı. Çobanoğlu’nun göreve getirilmesi üreticiler tarafından da ‘olumlu gelişme’ olarak karşılandı.

Diğer yandan, Bayramiç İlçe Tarım Müdürlüğü görevine başlayan İbrahim Çobanoğlu sosyal medya hesabından ilk açıklamasını yaptı. Çobanoğlu “Bayramiç üreticisine hizmet noktasında tarafıma verilen Bayramiç İlçe Tarım Müdürlüğü görevini en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğim. Tüm üreticilerimize ve iyi dileklerini bildiren herkese teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.