çetin ticaret

Bayramiç'in Markalarına Sahip Çıkıyoruz

Çanakkale Ticaret Borsası heyeti, Bayramiç’te sektöründe farkındalık yaratan üyeleri Tahsildaroğlu, Ali Atak, Akpınar ve Tatlan Helva firmasını ziyaret etti.

5244
Bayramiç'in Markalarına Sahip Çıkıyoruz

Çanakkale Ticaret Borsası heyeti, Bayramiç’te sektöründe farkındalık yaratan üyeleri Tahsildaroğlu, Ali Atak, Akpınar ve Tatlan Helva firmasını ziyaret etti. 

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı S.Kaya Üzen, Meclis Başkanı Abdullah Deniz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Melih Gündoğdu, Yönetim Kurulu Üyesi Ruhi Badem, Meclis Üyesi Natık Civir, Genel Sekreter Sevcan Elver ve Borsa çalışanlarından oluşan ÇTB heyeti Borsanın Bayramiç ilçesinde yer alan üyelerine yönelik ziyaret programı gerçekleştirdi.

İlk olarak lezzet yolculuğu yaklaşık 50 yıl öncesine dayanan Tahsildaroğlu firmasında, firma sahibi Selman Tahsildaroğlu ile görüşen ÇTB Heyeti süt ve süt ürünleri sektörünün sorunları ve çözüm önerileri konularında ve Ezine peynirinin AB ülkelerine ihracatında yaşadığı problemler ile ilgili konularda istişarelerde bulundu.

Daha sonra Ezine Peynirciler Derneği Başkanı, Borsa üyesi Ali Atak’ı işyerinde ziyaret eden Ticaret Borsası heyeti Ezine Peynirinin yerel, bölgesel ve ulusal arenada marka değerinin korunması ve tanıtımlarının gerçekleştirilmesi ile ilgili konularda Ezine Peynirciler Derneği ve Çanakkale Ticaret Borsası olarak yapılacak işbirliği çalışmaları üzerinde görüşme sağladılar.

Ali Atak ziyaretinden sonra ÇTB Heyeti, Bayramiç Türkmenli Köyünde yer alan Akpınar Süt ürünleri firmasını ziyaret ederek Firma Sahibi Eyüp Akpınar ile sektöre ilişkin konularda görüşme sağladılar. Süt ürünleri sektöründe 50. yılının içerisinde olan ve tüketicilerine gıda güvenliği sağlanmış ve kaliteli ürünler sunmayı kendine hedefleyen Akpınar’ın 5600 metrekarelik yeni yerini gezerek şirket müdürü Aytaç Yıldız’dan bilgiler aldılar.

Ticaret Borsası Heyeti son olarak Tatlan Gıda’yı ziyaret etti. Firma sahipleri Bahar ve Ozan Yurt ile görüşen ÇTB Heyeti modern üretim tesislerinde tahin, tahin helvası, pekmez, reçel ve bal ürün segmentlerinde ürünler üreten firmanın çalışmaları ve faaliyetleri ile ilgili bilgiler alarak, yurt içi ve yurt dışı tanıtım faaliyetlerinde yaşadığı sorunlar ile ilgili konularda istişarelerde bulundular. Bakanlığın yurtdışı fuar destek programları ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdiler.

Ziyaretler ile ilgili değerlendirme yapan Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı S.Saya Üzen, Meclis Başkanımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve personelimiz ile birlikte ilçe bazlı olarak üye ziyaret programlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bugün de Bayramiç ilçemizde sektöründe farkındalık yaratan üyelerimizden Tahsildaroğlu, Ali Atak, Akpınar ve Tatlan Helva firmalarına ziyaretler gerçekleştirdik.

Üye odaklı bir yönetim anlayışıyla çalışmalar yaptıklarına dikkat çeken Başkan Üzen, "Üyelerimizin sektörleri ile ilgili bilgiler alarak Ticaret Borsası olarak yardımcı olabileceğimiz konularda kendileri ile istişarelerde bulunduk” diye konuştu.

Başkan Üzen son olarak "ziyaret ettiğimiz firmalarımız hem İlimiz hem de ülke ekonomisine ve istihdamına çok büyük katkı sağlamaktadırlar. Büyük başarılar gösteren bu üyelerimiz ile Çanakkale Ticaret Borsası olarak gurur duyuyor ve başarılarının devamını temenni ediyoruz” dedi.


Bayramiç'in Markalarına Sahip Çıkıyoruz
Bayramiç'in Markalarına Sahip Çıkıyoruz
4454

Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.