çetin ticaret

Sorunları Muhtarlara Danışarak Çözeceğiz

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, muhtarlar ve kooperatif başkanlarıyla kahvaltıda buluştu.

3996
Sorunları Muhtarlara Danışarak Çözeceğiz

Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, muhtarlar ve kooperatif başkanlarıyla kahvaltıda buluştu. Yaşanan eksikliklerin dile getirildiği toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Bayramiç Belediyesi'nin düzenlediği kahvaltıda; Başkan Mert Uygun, muhtarlar, kooperatif başkanları ve İl Genel Meclis Üyeleri Zeki Sezer, Sadık Göğüsgeren ile birlikte CHP İlçe Başkanı Emin Fidan katıldı. 

Ayazma Garden'da yapılan etkinlikte konuşan Başkan Uygun; “Sizlerle bir araya gelmenin bakış açımızı genişleteceğini düşünüyorum. Köyden Bayramiç'e bakıldığında nasıl görünüyor? Eksiklik var mı? Bu anlamda sizin düşünceleriniz çok önemli. Bu tür toplantılarımız, etkinliklerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı. Muhtarlar köylerinde yaşanan eksiklikleri dile getirdi. Sinekler konusunda larva döneminde önlem alınmasını gerektiğini vurgulayan muhtarlar, Bayramiç merkezdeki otopark sorununa dikkat çekti. Sokak hayvanlarıyla ilgili barınak yapılacağını ve bu konunun yakında çözüleceğini öğrenen muhtarlar büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Başkan Uygun, merkez ve köylerde çözülmesi gereken sorunların olduğun belirterek “Bu sorunların çözümünde muhtarlarımız ile sürekli istişare içinde olacağız” dedi.


Sorunları Muhtarlara Danışarak Çözeceğiz
Sorunları Muhtarlara Danışarak Çözeceğiz
1056

Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.